• Laatste nieuws

    De stand van zaken.

    Volg op deze nieuwspagina de stappen die we gezet hebben en gaan zetten. Hoe zag trenara het licht en welke toekomst gaan we tegemoet?

trenaracorona.jpg

Lopen in tijden van Corona

Oké, de vorige blogpost is grotendeels overbodig geworden… Je marathon enkele weken uitstellen is quasi uitgesloten. Wedstrijden over kortere afstanden zijn ook geschrapt tot minstens ergens in april. Geen plan B of C. Het wordt een andere aanpak. Maar geen start van 0, want de basis blijft. Die behouden, vergt een evenwichtsoefening. Daar helpen we je graag mee verder.

lees verder

Schermafbeelding_2020-03-07_om_224523.png

Marathons in tijden van Corona.

Het was onvermijdelijk: de Europese marathons vallen momenteel als vliegen door COVID-19. Begrijpelijk, maar erg zuur voor lopers én organisatoren. Als (ex-)organisator van een loopcriterium kan ik me een beetje voorstellen hoe zwaar zo’n beslissing valt. Wees als deelnemer dus niet té boos! 😊

lees verder

tvr.jpg

Een blogpost over misschien wel de meest gestelde vraag

Een app gebruikt de data zoals ze ingegeven of geregistreerd worden. Na een foutieve ingave volgt een foutief schema. We proberen dit te vermijden door jullie zo goed als mogelijk door de registratie te loodsen. Maar we're only human, dus er kruipt al eens een foutje tussen. Bij deze: een blogpost over de meest gestelde vraag .

lees verder

toekomstvanhetlopen.png

Waarom wij niet wachten op 2045.

“Het is het jaar 2045. Een hardloper ontwaakt, precies op het juiste moment in haar slaapcyclus. Gordijnen gaan automatisch open, zonnestralen dringen haar slaapkamer binnen terwijl het volume van opgenomen vogelgeluiden langzaam toeneemt. Ze staat op en opent een paneel in haar muur. Een loopband verschijnt. Als ze haar voet op de zachte ondergrond plaats, verandert haar slaapkamer in een weelderige, virtuele omgeving. Op een scherm analyseert een computergestuurde coach de kwaliteit van haar slaap door middel van data afkomstig van haar matras. Via een app beoordeelt de kunstmatige assistent haar voedingspatroon, op verschillende monitors ziet de hardloper haar bloeddruk, de staat van haar spieren en hersenen. Op basis van recente loopjes, blessures, haar genen en doelen selecteert de ‘coach’ een gepersonaliseerde training.”

lees verder

trenaravalencia.jpg

Valencia 2019 - het verslag.

We zijn 4 weken na de marathon van Valencia, en nog steeds krijg ik felicitaties over die magische 42,195 kilometer. Tijd voor een terugblik op 1 december.

lees verder

The most personal running coach app. Whatever goal, whatever fitness level: we'll get you there. As for now: follow our startup journey!

Contact Us

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.