• Laatste nieuws

    De stand van zaken.

    Volg op deze nieuwspagina de stappen die we gezet hebben en gaan zetten. Hoe zag trenara het licht en welke toekomst gaan we tegemoet?

tvr.jpg

Wat inzichten uit de Trenara Virtual Race

Afgelopen weekend streden tientallen gebruikers tijdens de Trenara Virtual Race. Virtual, dat betekent geen vaste locatie of startuur. Zelfs de afstand doet er voor ons niet toe: minstens 5km lopen en je voorspelde tijd verslaat, dat was wat er moest gebeuren. De uitslagen vind je terug achter deze link.

lees verder

trenarapeakheader-01.png

Wat is Peak?

Trenara Peak is de premiumversie van Trenara. En dat betekent dat er wat leuke extra's in zitten. Nu al of binnenkort! Wat hebben we voor jou in petto?

lees verder

athletes-endurance-energy-17277171.jpg

How to pace your marathon

Afgelopen weekend werd de marathon van Rotterdam gelopen. #demooiste werd ook een beetje #dewarmste – de temperatuur, zeker omdat het ‘de eerste warmte’ was, had heel wat invloed op prestatievermogen.
Het pacen van je marathon wordt onder abnormale omstandigheden nog belangrijker dan anders. Onze 3 tips om met minder pijnlijke benen te finishen:

lees verder

waaromeenapp.jpg

Waarom een app?

Goeie vraag! We spraken in de afgelopen posts steeds over een app. Niet over een online platform of een desktopversie. Die app, dat lijkt tegenwoordig vanzelfsprekend, maar eerst hebben we daar toch écht goed over nagedacht. Met mijn marketingervaring als achtergrond, en vooral de kennis die ik opdeed via Google Analytics en Google Adwords, konden we die keuze onderbouwd maken.

lees verder

  • 1
  • 2

The most personal running coach app. Whatever goal, whatever fitness level: we'll get you there. As for now: follow our startup journey!

Contact Us

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.