trenarapeakheader-01.png

Wat is Peak?

Trenara Peak is de premiumversie van Trenara. En dat betekent dat er wat leuke extra's in zitten. Nu al of binnenkort! Wat hebben we voor jou in petto?

Wat kan er nu al met Peak?

1. Schuif met trainingsdagen. Je traint dus helemaal op jouw maat. Agenda te vol en moet je een training skippen? Verwijder ze, en Peak stuurt de rest van je schema bij om toch dat doel te bereiken.
2. Pas onbeperkt je doelen aan. Gewoon omdat het kan. Met Peak zijn er geen limieten
3. Laat Trenara zich aanpassen aan jou. Soms lopen we al eens langer of korter dan de bedoeling was. Omdat we ons goed voelen of net omdat de tijd beperkt is. Met Peak past jouw trainingsschema zich automatisch aan wanneer je afwijkt van het uitgestippelde pad. Jouw volgende loopje(s) worden dan iets makkelijker of iets lastiger: we laten niets aan het lot over.

Wat kan er binnenkort met Peak?

Onze appbouwer is as we speak bezig met een grote toevoeging aan het Peakprogramma. Ondertussen zijn we live! :-) Binnenkort selecteer je bij de start van het trainingsschema je voorkeursdagen. Gedaan met het wekelijks schuiven van trainingsdagen. Met Peak bepaal je zelf je agenda en prioritiseer je zelf de trainingen.

Wat kan er straks met Peak?

Doe aan seizoensplanning. Voor je grote doel wil je best wel een voorbereidingswedstrijdje lopen. Competitiekilometers maken, ervaring & vertrouwen opdoen. Ook deze optie zal ontwikkeld worden voor Peak: selecteer je primaire doelwedstrijd en voeg dan tussendoelen toe. Peak past je trainingsschema aan.

Take it to the next level. Met Peak gaan we van jou een nog betere atleet maken. Naast het loopschema gaan we ook concrete tips geven rond core stability en voeding.

Activeer Peak nu.

Ontdek onze premiumversie via het appmenu (te vinden achter je profielfoto linksboven in het dashboard). De eerste 30 dagen zijn helemaal gratis, daarna betaal je € 9,99 per maand. En natuurlijk is Peak makkelijk op te zeggen met een druk op de knop (wij zijn Spotify niet 😉).


About the author
Christophe Roosen is co-founder van trenara en 'de coach'. Loopt sinds zijn 11e en liet in 2016 zijn achillespees doorknippen. De liefde voor de sport werd enkel groter: na zijn revalidatie liep hij zijn eerste marathon, die van Valencia 2017, in 2u58'47. Zijn besttijd staat na 3 marathons op 2u43'22.

Lid van team paluko en RUN TMC.
Volg hem op http://www.instagram.com/chroosen.
Mail hem op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

The most personal running coach app. Whatever goal, whatever fitness level: we'll get you there. As for now: follow our startup journey!

Contact Us

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.