Change & issuelog

Op deze pagina geven we een overzicht van de gekende problemen én oplossingen. Groen is Android, paars is iOS, blauw Garmin en oranje Strava. Check zeker steeds de Play of App Store voor updates om te kijken of jouw probleem op die manier verholpen wordt.

Android – 5 augustus
Androidversie is niet altijd even gebruiksvriendelijk: knoppen die achter toetsenbordjes staan, tekstvelden die niet voldoende clickable zijn.

Algemeen – 5 augustus
Fitheidskalibratie n.a.v. bericht gebeurt momenteel nog met gemiddelde van training en niet van het betreffende segment.

Garmin – 31 juli
Na de hack lopen nog niet alle exportfuncties zoals het hoort. Het vinkje bij enkele gebruikers blijft niet groen - de authorisatie van Garmin loopt fout.

Android (update) – 22 juli
Probleem opgelost waarbij na het afsluiten van een abonnement dit na 3 dagen opgezegd werd (en het bedrag teruggestort werd).
Om Peak (Pro) terug te activeren zal je – in de nieuwe versie – opnieuw een abonnement moeten afsluiten.

iOS (goedkeuring) – 22 juli
Apple keurde het nieuwe Peakabonnement goed.

Android (update) – 21 juli
Probleem opgelost die de nieuwe versie deed crashen op verouderde toestellen met Android 6.0.

Garmin – 17 juli
Met de nieuwe update kan het zijn dat de connectie met Garmin opnieuw gemaakt moet worden. Zie jij dus problemen met de sync of (voor de Peak Pro’s) de export? Schakelen de connectie dan even aan en uit.

  • Last updated on .

The most personal running coach app. Whatever goal, whatever fitness level: we'll get you there. As for now: follow our startup journey!

Contact Us

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.